Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Wie zijn wij

Elkaar helpen. In goede en slechte tijden.

We weten wat er speelt bij onze leden en we zijn er op de momenten waarop we het verschil kunnen maken. Als je je niet bewust bent van welke risico’s je loopt en geen inzicht hebt in jouw financiële situatie, dan helpen we je graag. In goede en in slechte tijden. Samen praten over jouw situatie, jouw wensen en welke risico’s je wel én welke je niet wilt dragen. Alleen, met jouw partner of gezin, of als ondernemer. Als coöperatie zijn we er voor jou. Samen maken we de beste keuzes. Samen delen we de risico’s. Voor nu en in de toekomst. Dat geeft rust en zekerheid voor ons allebei.

Innovatief, proactief en flexibel

Door risicoadvies te integreren in onze klantgesprekken zetten wij een extra stap voor onze klanten. Waarom zou je namelijk álles verzekeren? Met onze persoonlijke aanpak en onze specialistische kennis weten we wat er speelt in de regio Oost-Nederland. Wij zetten je aan het denken en leggen verbanden waar je zelf misschien niet aan denkt. Voorkomen, beperken en het noodzakelijke verzekeren. Daar draait het om. Verandert jouw situatie, bijvoorbeeld door ontslag, hogere zorgkosten, studerende kinderen of door minder zekerheid van jouw pensioen? Dan gaan we graag weer om tafel om je verzekeringspakket bij te stellen.

Persoonlijk advies, altijd in de buurt

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor persoonlijk advies. Samen willen we risico's voorkomen, schade beperken en alleen verzekeren wat echt nodig is.

Maak een afspraak