Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Innovatief en

ruimte voor ontwikkeling

Bekijk alle vacatures

Werken bij Univé Oost

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit diverse onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, verschillende ondersteunende afdelingen en acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dicht bij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Wil jij ons komen versterken? 

Bekijk onze vacatures

Univé Oost is één van de acht regionale Univé’s. Met als werkgebied Twente, de Achterhoek en de Liemers. Voor elke klant is er altijd een adviseur van Univé in de buurt. Fysiek in één van onze elf winkels in de regio, telefonisch of online via de Mijn Univé App. Mooi toch? Onze ongeveer 125 particuliere en zakelijke adviseurs krijgen ondersteuning van collega’s als het gaat om financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT, schadeafwikkeling en compliance.

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en andere diensten die zekerheid bieden. Als tussenpersoon kijken we altijd naar wat de best passende oplossing voor de klant is. Ook als dit buiten Univé is in de vorm van verzekeringen of andere financiële producten van andere aanbieders.

Wat bieden wij?

We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. We stimuleren je volop om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast krijg je:

  • Een plek in een collegiaal team
  • Een goed salaris, 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst
  • Salaris gebaseerd op het salarissysteem van Univé Oost bestaande uit salarisschalen en periodieken en is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring
  • Arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem: tijd voor geld of geld voor tijd
  • Een regeling voor het volgen van diverse opleidingen
  • Een goede pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
  • Korting op verzekeringen en financieel advies

"Univé zet echt veel in op persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden."

Martin Kremer, Adviseur Inkomen en Verzuim

Mensen helpen zit in onze genen

Wij vinden het belangrijk dat we als organisatie iets terug kunnen geven aan de samenleving. Zo ondersteunen we verschillende initiatieven op het gebied van zorg en welzijn. Het Univé Oost Fonds en Supporter van Sport zijn daar goede voorbeelden van. We zetten ons niet alleen in voor de maatschappij, maar ook voor onze medewerkers. Mensen helpen zit immers in onze genen. Zo bieden we iedereen die bij Univé Oost werkt diverse opleidingsmogelijkheden aan om zich te blijven ontwikkelen. En staan we naast onze medewerkers om hen verder te helpen in hun carrière. We houden van openheid en een informele sfeer. Als onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan, dan voelen onze klanten dat ook. Die positiviteit is onze kracht!

Vitaliteit is van groot belang

Univé Oost vindt sporten en bewegen heel belangrijk. Want dit draagt bij aan een gezond en plezierig leven. Vitaliteit van ons personeel is dan ook één van onze speerpunten als werkgever. Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar actieve teamuitjes en gezellige borrels. De saamhorigheid die hierdoor ontstaat is geweldig. Het brengt medewerkers nader tot elkaar. 

De vitaliteit van de medewerkers is belangrijk voor Univé.