Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Verzekeraar

Veilig en zeker leven

Maak nu een afspraak

Onafhankelijk en klantgericht 

Verzekeringen zijn voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Dat begrijpen wij bij Univé Oost. Hoewel veiligheid en zekerheid niet valt te claimen, kunnen we er wel met elkaar aan werken. Dat doen we door in te zetten op het voorkomen van tegenspoed. Onze missie is: Samen het leven veiliger en zekerder maken. Dat doen we door risico’s te voorkomen, schade te beperken en alleen verzekeringen in te zetten als het echt nodig is. Daarom bieden we vrijblijvend risicoadvies, verschillende preventiediensten én keuzevrijheid in verzekeringen aan. Wij geven jou persoonlijk advies, jij beslist. Door onze rol als bemiddelaar geven we jou inzicht in alle mogelijke verzekeringen. Niet alleen die van Univé, maar ook van andere aanbieders. Transparant en eerlijk. Laagdrempelig en persoonlijk.

Met het oog op de toekomst

Over 10 jaar ziet de verzekeringsmarkt er totaal anders uit. Hier spelen wij op in door continu te innoveren. Onze klanten hebben behoefte aan duidelijkheid, praktische oplossingen en preventieve maatregelen. De huidige digitalisering biedt kansen. Wat dacht je van een brandmelder die gekoppeld is aan jouw babyfoon? Of een camerasysteem op je bedrijfspand dat bij inbraak direct live beelden verzendt naar de politie? Als verzekeraar zetten wij in op veiligheid. Zonder winstoogmerk, maar vanuit persoonlijke of zakelijke behoeftes. Wij leren van onze klanten en zij leren van ons. Samen bouwen we aan de toekomst en doen wij ons best om de klanttevredenheid hoog te houden.

Onze adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie.

Risicoadvies

  • Voor ondernemers
  • Risico's in kaart brengen
Doe de ondernemersscan

Premievergelijker

  • Vergelijk uw premie
  • Ontdek gratis hoeveel jij kunt besparen
Ga naar de premievergelijker

Risico's voorkomen, beperken en verzekeren

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor persoonlijk advies over verzekeringen. Samen willen we risico's voorkomen, schade beperken en alleen verzekeren wat echt nodig is.

Maak een afspraak Ga naar unive.nl