Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

De Univé woonverzekering

Wat is een woonverzekering?

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie bestaat een woonverzekering vaak uit een opstalverzekering, inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Een opstalverzekering dekt veelvoorkomende schades aan je woning. En is vaak verplicht bij het afsluiten van een hypotheek voor jouw huis. De spullen in je woning vallen onder de inboedelverzekering. Schades kunnen ontstaan door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm of waterschade. Veroorzaak jij of een gezinslid schade aan spullen van anderen of aan andere mensen? En ben jij daarvoor aansprakelijk? Een aansprakelijkheidsverzekering biedt in zo'n geval uitkomst!

Stel je eigen pakket samen

Opstalverzekering

Dekt vrijwel elke schade aan jouw woonhuis

Met een opstalverzekering is jouw koophuis verzekerd tegen schade door o.a. brand, storm, neerslag, lekkage, inbraak of een aanrijding. Heb je schade? Dan bieden wij direct hulp. Kies voor Opstal Basis of verzeker jouw woning met de dekking Opstal All Risk. Ruitbreuk en schade door ongelukjes zijn dan standaard meeverzekerd.

Meer informatie

Inboedelverzekering

Jouw inboedel goed verzekerd

Met de inboedelverzekering van Univé zijn de spullen in jouw huur- of koopwoning verzekerd tegen schade door o.a. brand, storm, neerslag, lekkage, vandalisme, cybercriminaliteit en diefstal. Jouw inboedel verzekeren kan met een van de drie dekkingen: Inboedel Basis, Inboedel All Risk of Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking.

Meer informatie

Kostbaarhedenverzekering

Jouw kostbaarheden wereldwijd verzekerd

Met een kostbaarhedenverzekering verzekert u uw waardevolle spullen wereldwijd tegen beschadiging, diefstal en verlies. De Kostbaarhedenverzekering is maatwerk en daarom alleen af te sluiten in combinatie met een Inboedelverzekering van Univé.

Meer informatie

Aansprakelijkheidsverzekering

Schade die jij veroorzaakt bij anderen goed verzekerd

Jouw aansprakelijkheid voor een lage premie wereldwijd verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,-. Geen eigen risico

Meer informatie

Rechtsbijstand

Stel zelf jouw rechtsbijstandsverzekering samen

De Rechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij diverse soorten conflicten. Bovendien ontvangt u gratis juridisch advies.

Meer informatie

Veilig Wonen

Voorkom en beperk risico’s in en rond uw huis

Voorkom brand, waterschade of inbraak met de diensten van Veilig Wonen. Beperk en voorkom schade door cv-onderhoud, dakgootreiniging, schoorsteen vegen en een slim alarmsysteem. Al vanaf € 4,25 per maand en zonder onverwachte kosten. Zo hoeft u zelf niets meer te regelen en kunt u met een gerust hart van huis.

Meer informatie

Ontvang gratis advies binnen 2 werkdagen in jouw mailbox!

Er valt zoveel te kiezen. Maar welke verzekeringen passen nou echt bij jouw persoonlijke situatie? Wij brengen het graag voor jou in kaart, en geven je graag advies! Maak gebruik van onze gratis premievergelijker. Vul het formulier in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een persoonlijk advies van ons in jouw mailbox! 

Gratis advies

Welke ongelukken zijn gedekt?

Is jouw .... stuk of kapot.(afhankelijk van google ads / SEO insteek).... Wil je weten wat wel en niet gedekt is door onze woonverzekering?

Bekijk de Verzekeringskaarten

Extra dekking

Profiteer van standaard Cyberhulp bij jouw inboedelverzekering

Als coöperatie vinden we het belangrijk dat je met een veilig en zeker gevoel online bent. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen standaard uitgebreid met cyberhulp. Zo kan je gratis aanspraak doen op onze cyberhelpdesk en voorzien we je van tips om cybercrime te voorkomen. Daarnaast krijg je met jouw Inboedelverzekering tot € 2.000,- vergoeding bij cyberschade.

  • Gratis advies van onze helpdesk
  • Duidelijke acties om jouw cyberrisico te beperken
  • Ondersteuning op afstand door experts

Meer over cyberhulp