Kom naar de Zorgadviesdagen op zaterdag 22 en 29 december!

Op de basisverzekering vinden in 2019 weer een aantal wettelijke veranderingen plaats. Dit heeft gevolgen voor iedereen die in Nederland een basis zorgverzekering afsluit. Bent u benieuwd wat er in 2019 door de basisverzekering wordt vergoed en waarvoor u zich aanvullend kunt verzekeren? En wat deze wijzigingen voor uw persoonlijke situatie betekenen? Kom dan naar onze Zorgadviesdagen!

Zorgadviesdagen

Op zaterdag 22 december en zaterdag 29 december a.s. bent u van harte welkom op onze Zorgadviesdagen. Alle advieskantoren en servicepunten zijn op deze dagen extra geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Klik hier voor een overzicht van alle vestigingen. U kunt gewoon binnen lopen. Zonder afspraak. U bespreekt dan samen met de adviseur wat uw wensen zijn en welke zorgverzekering hier het beste bij past. Zo gaat u met een gerust hart 2019 in!

Verhinderd?

Bent u verhinderd tijdens de Zorgadviesdagen? Geen probleem! Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen tijdens de reguliere openingstijden van onze advieskantoren en servicepunten. Voor telefonisch advies kunt u contact opnemen via 088 3300300.